vineri, 19 august 2011

Intalniri

Viata in sine este o intalnire a interiorului cu exteriorul, iar din legatura formata se naste perceptia fiecaruia. Oamenii sunt condusi de nevoi si dorinte, vise si asteptari, iar in drumul lor se leaga si se dezleaga destine.

Intalnirile se petrec poate cu un scop, poate le cautam sau poate sunt doar raspunsul la toate nascocirilor noastre, dar orice ne-ar astepta dupa colt in final nu intalnim pe nimeni altul decat pe noi insine. Ne regasim in perceptia altora si ne bucuram de usurarea sentimentului de solitudine pe care il purtam in noi toata viata.

Ne intalnim, ne salutam si mergem impreuna. Unii renunta pe drum, altii sunt furati de peisaj, altii se incapataneaza sa ramana pe loc si putini sunt aceea pe care te poti baza atunci cand propria perceptie devine difuza.
Oricat de mult te transformi, fie din nevoie sau din influente exterioare ajungi in final sa te redescoperi si sa-ti amintesti de tine.

Cei putini ramasi, sunt aceea care conteaza cu adevarat, restul sunt ca un zgomot de fond, ai ce sa inveti initial dar pe urma devine asurzitor.
Exista etape in viata unde intalnirile ne sunt cruciale in formarea noastra ulterioara si fiind un proces aleatoriu drumurile devin infinite.

In fond suntem ceea ce ne dorim sa fim, suntem suma experientelor noastre, fie ele bune sau rele.

Ii salut pe aceea care s-au regasit prin zgomotul de fond si si-au pastrat esenta. Ii salut pe acei curajosi ce nu au asurzit. Pe acei "aroganti" ce au continuat sa pulseze in vid. Pe cei ce si-au coborat privirea cand barbia le-a fost prea sus. Pe cei ce s-au iubit indestul incat au avut ce impartasi. Pe acei putini, ce umplu vidul existentei, al caror ecou disipa zgomotul de fond.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu